Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 71: Ποτέ δεν θα μας τα πάρεις τα Καγιέν/ Όλι Ρεν, Όλι Ρέ-έ-έν

sfikaΓια περάστε κόσμε, για περάστε. Εδώ το καλό ΔΝΤ. Λάθη κάνει, λάθη δεν διορθώνει γιατί είναι λάθη αδιόρθωτα. Μόνο με «σβήσιμο» μπορείς να δώσεις λύσεις.
sfikaΠροσοχή μη χαλάσει το θετικό κλίμα, είπε ο μικρός Όλι. Εντάξει βρε παιδιά! Για ένα λαθάκι κάνετε έτσι. Τώρα που βρήκαμε τρόπο να σας αγαπάμε;
sfikaΤόλμησε ο μικρός Γιαννάκης να σκεφτεί να ψελλίσει κάτι για το «λάθος» του ΔΝΤ και αμέσως μπήκε τιμωρία στη γωνία με σηκωμένο το ένα πόδι. Ουφ! Ησύχασαν οι κάτοχοι των Καγιέν.
sfikaΕίχαν αναστατωθεί με αποτέλεσμα να προβούν σε πορεία διαμαρτυρίας στο.....
Κεφαλάρι, στην Εκάλη και στο Διόνυσο. Κεντρικό σύνθημα: Ποτέ δεν θα μας τα πάρεις τα Καγιέν/ Όλι Ρεν, Όλι Ρέ-έ-έν!
sfikaΠάει ο Μέργος να πιει νερό, στου μισθωτούλη το λαιμό! Το Βρούτση πολλοί αγάπησαν, την ανεργία ουδείς (καπιταλιστής).
sfikaΑυτή δεν είναι κυβέρνηση αλλά περιοδεύον μουσείο φυσικής ιστορίας. Άλλος κάνει το λαγό, άλλος την πάπια, άλλος το ποντίκι που βρυχάται και άλλος τη στρουθοκάμηλο.
sfikaΜε λένε Μέργο και ποτέ μου δεν ρωτάω/Για του εργάτη τον κατώτατο μισθό/Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να πεινάω/Θέλω να παίρνω έναν παχυλό μισθό.
sfikaΉθελα να ξέρω, αν ο Μέργος αμειβόταν με τον κατώτατο βασικό μισθό θα είχε πάλι την άποψη ότι πρέπει να μειωθεί κι άλλο;
sfikaΑξίζει να γνωρίζουμε ότι οι μεικτές αποδοχές των γενικών γραμματέων των υπουργείων έχουν πέσει στο εξευτελιστικό ποσό των 5.000 ευρώ το μήνα. Λέτε να απεργήσουν στις 20 του μήνα;
sfikaΑνήμερα της γιορτής των ερωτευμένων ο Βαγγέλης του ΠαΣοΚ έκανε πρόταση στο Φώτη της ΔημΑρ, να ενώσουν τις κακές τους μοίρες μπας και δουν άσπρη κοινοβουλευτική επόμενη μέρα.
sfikaΦίλος της στήλης περιγράφει το νταβατζιλίκι της κυβέρνησης: «Χρωστάω 300 ευρώ στην εφορία από το χαράτσι. Μου χρωστάει ο ΕΟΠΥΥ 3.900 ευρώ από θεραπείες ειδικής αγωγής, δεκατριών μηνών της κόρης μου».
sfikaΚαι συνεχίζει: «Αν δεν πληρώσω το χαράτσι, ψήφισαν νόμο να μπορούν να μου κάνουν κατάσχεση μισθού. Εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω κατάσχεση σ΄αυτούς; Σε τι διαφέρουν οι κοινοί νταβατζήδες;»
sfikaΞεσάλωσε ο Δένδιας κι η παρέα του. Μέχρι σε συνελεύσεις εργαζομένων στέλνει αστυνομικούς και μετά μιλάει για υπερβάλλοντα ζήλο εκ μέρους τους. Λάθος δρόμο διάλεξε για να ευχαριστήσει τα αφεντικά.
sfikaΠτώση του Μπακιρένιου Μεσημεριού έδειξαν τα γκάλοπ. Τρέμετε αφεντικά, καπιταλιστές και πλουτοκράτες Πακιστανοί! Προβλέπεται νέο τηλεοπτικό σώου με φόντο τα βουλευτικά έδρανα από τον Κας Ίντιαρ Ις!
sfikaΟι Έλληνες αρχίζουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον καθώς στην οικονομία εμφανίστηκε πρωτογενές πλεόνασμα. Προς το παρόν, κρυώνουν, πεινάνε, αρρωσταίνουν, μένουν άνεργοι και αγράμματοι.
sfikaΑσφαλισμένος του ΙΚΑ που γυάλιζε το μάτι του γιατί έχει να πάρει χρήματα για φυσικοθεραπείες του παιδιού του από τον προηγούμενο Αύγουστο δήλωνε «τρελλαμένος» καθώς θα αναγκαστεί να τις σταματήσει.
sfikaΚοντεύει η ώρα που η πίεση στη χύτρα της κοινωνίας έχει αυξηθεί επικίνδυνα. Γι΄αυτό και ο Γιαννάκης το Παναγόπουλο είπε να ανοίξει για μια μέρα τη βαλβίδα. Άστο Γιαννάκη, δεν το σώζεις. Αγρίεψαν πολύ τα πράγματα.
sfikaΟ πρωθυπουργός, πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις περί πάταξης της διαπλοκής, παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης με τη λίστα Λαγκάρντ. Θανατηφόρα τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση!
sfikaΉταν τρεις ή τέσσερις αυτοί που είδαν το cd; Το είδαν όρθιοι,  ξαπλωμένοι ή καθιστοί; Κανένας όμως δεν βλέπει τα δισεκατομμύρια που κρύβει αυτή η Λίστα.
sfikaΟ Βρούτσης της ανεργίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα προτείνει, δικαίωμα στην απεργία να έχουν μόνο οι άνεργοι.
sfikaΆνεργος: Είδος ζωντανού οργανισμού που ζει ανάμεσά μας σε ποσοστό κοντά στο 30ο/ο. Δεν έχει το κουράγιο ούτε να φωνάξει. Πριν γίνει άνεργος, ήταν άνθρωπος. Αποτελεί μεταλλαγμένο προϊόν του πειράματος της τρόικας.
sfikaΚαθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο υφυπουργός της παιδείας κύριος Παπαθεοδώρου. Έτσι εξηγείται η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της Παιδείας.
sfikaΠήρε τη βελόνα της η Σακοράφα και άρχισε να «ράβει» μπας και προλάβει το ξήλωμα του ΣυΡιζΑ. Ο Αλέξης, πήγε στις ΗΠΑ με κοστούμι και γύρισε…άστα να πάνε.
sfikaΚατά τα άλλα ψάχνουν στην Κουμουνδούρου, τι φταίει κα έχασαν την πρωτιά στα γκάλοπ. Μία από τις εξηγήσεις που δίνουν είναι πώς χρειάζεται μεγαλύτερη αποσαφήνιση των θέσεων του ΣυΡιζΑ; Σωωώπα!
sfikaΗ διαρροή αριστερών ψηφοφόρων, προφανώς, δεν τους νοιάζει. Τώρα ενδιαφέρονται μόνο για τους κεντρώους «νοικοκυραίους».
sfikaΤο ΚΚΕ, έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τα μέλη της νεολαίας του ΣυΡιζα, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ. Αυτό από μόνο του είναι Η είδηση,
sfikaΤο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έριξε πρόστιμο στο Μέγκα επειδή οι σχολιαστές του, σήμερα, υποστηρίζουν τα αντίθετα από αυτά που υποστήριζαν πριν το μνημόνιο. Τους έφαγε η εξαθλίωση.
σΑτΥρΟπΡόΚοΣ
Περισσότερες ΣαΤυΡόΠρΟκΕς ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου