Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2013-2014 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 2 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών και 1 εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από την Παρασκευή 1Νοεμβρίου 2013 έως και τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Για τους πίνακες με τα ονόματα πατήστε εδώ.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι κυριότερες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις των ασφαλιστικών Ταμείων είχαν σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Αναλυτικά στο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται:
- Η ίση μεταχείριση των ασφαλισμένων του ΟΓΑ με τους ασφαλισμένους των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών, μέσω της.....

Την Παρασκευή ξεκινούν οι αιτήσεις για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ξεκινά την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 10.000 θέσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 θα προσφερθούν 4.890 θέσεις για προπτυχιακές σπουδές και 5.110 θέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές.

Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου μέσω της ειδικής πλατφόρμας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει μία αίτηση.
http://www.tovima.gr

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΔΑΚΕ/ΠΕ: Σωρεία αρνητικών ρεκόρ φέρνει η φετινή χρονιά



Λέμε ένα μεγαλοπρεπέστατο Ο Χ Ι
στις εφαρμοζόμενες πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε» είναι φράση που αν και συνήθως ακούγεται στα στάδια των αγώνων, θα μπορούσε άνετα να χαρακτήριζε την πορεία και τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας τη φετινή σχολική χρονιά.
Είναι αλήθεια ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα να «σπάσει» πολλά ρεκόρ!
Μόνο που τα ρεκόρ που κατέρριψε είναι στην.....

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) προβαίνει στην ανακοίνωση των αρχικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση θέσεων διευθυντών με τετραετή θητεία στα Π.Π.Σ. που καταρτίστηκαν από τα Επιστημονικά Εποπτικά Συμβούλια (ΕΠ.Ε.Σ.) των Π.Π.Σ., σε συνέχεια της....

Μετάταξη 122 εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων.

http://www.alfavita.gr 

Μετάταξη 23 εκπαιδευτικών σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων.

http://www.alfavita.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αμάν πια! Βαρεθήκαμε!

Θα μειώσουν τις συντάξεις, θα αυξήσουν τα όρια της συνταξιοδότησης ή θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους στον θάλαμο αερίων; Ό,τι κι αν διαλέξουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν πάψει εδώ και καιρό να τρομάζουν τα μικρά παιδιά. Ο κόσμος έχει πάθει ανοσία στις απειλές. Δεν τον νοιάζει. Και θα το καταλάβουν αυτό στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Ξεχάστε τις δημοσκοπήσεις που βλέπετε. Είναι μαγική εικόνα... 
Άλλη δουλειά δεν κάνουν στο υπουργείο Οικονομίας από το να.....

Διαδικασίες γενίκευσης του θεσμού της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας.

Η εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας αναφέρει:

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2013-2014, η Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας με τη διαδικασία της Αυτοαξιολόγησης, θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλες τις σχολικές μονάδες Προσχολικής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Χώρας (Υπ. Απόφαση ΦΕΚ 614, τ. β΄/5-3-2013 & Εγκύκλιος με Αριθμ. Πρωτ. 30973/Γ1/05-03-2013).
Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί, σε πρώτη φάση, ενημέρωση/επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων και όλων των....

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2013-2014, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, 13 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών και 17 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 όπου και....

Αποσπάσεις τέλος. Θεατές στο «θέατρο του παραλόγου»!!!



Στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με θέμα τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ επικράτησε η «λογική του παραλόγου».

Συγκεκριμένα η διοίκηση, με «άνωθεν» εντολές, εισηγήθηκε την πραγματοποίηση αποσπάσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων μόνο από τις Διευθύνσεις με λειτουργικά πλεονάσματα. Το αποτέλεσμα ήδη είναι γνωστό.

Δεκατέσσερις (14) αποσπάσεις όταν τα κενά ειδικοτήτων ξεπερνούσαν τα 1.340.

Συνάδελφοι με πολλά χρόνια υπηρεσίας, με 1, 2 και 3 παιδιά «αναγκάζονται» να υπηρετήσουν σε....

Μείωση συντάξεων για 250.000 ή αύξηση ορίων για 300.000 ασφαλισμένους

Οι δηλώσεις των προηγούμενων ημερών- ακόμη και οι διαρροές που προσπαθούσαν να τις συμμαζέψουν-  από τους εμπλεκόμενους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, άνοιξαν για τα καλά το ασφαλιστικό, σε μια περίοδο που με δυσκολία η κυβέρνηση μπορεί να πείσει οποιονδήποτε ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα. Όχι, νέα, παλαιά, κάθετα, οριζόντια ή στοχευμένα. Απλά μέτρα.
Τα οποία, είτε περιορίζουν τις συντάξεις σε.....

Τα κενά ανά Δ/νση Π.Ε., με τα οποία (δεν) έγινε η β΄ φάση αποσπάσεων ειδικοτήτων, του Δημήτρη Μπράτη.

Για ενημέρωσή σας σας κοινοποιώ τα κενά που κατατέθηκαν στο ΚΥΣΠΕ και με τα οποία (δεν) έγινε η β΄ φάση των αποσπάσεων ειδικοτήτων Π.Ε. , αφού αποσπάσεις έγιναν μόνο από πλεονασματικές σε ελλειμματικές περιοχές.
Σε ό,τι αφορά στους δασκάλους και νηπιαγωγούς παρότι κατατέθηκαν κενά ( είναι με θετικό πρόσημο στους πίνακες αλλά είναι ελλείμματα ) δεν έγινε καν γ΄ φάση.

Δημήτρης Μπράτης

Κεδίκογλου: Ερχόμαστε να προστατεύσουμε τον εκπαιδευτικό.

Αντιπαράθεση στη Βουλή για την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας

Στην ανάγκη ορθολογικότερης διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού, απέδωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου την θέσπιση ατομικού παρουσιολογίου και βιβλίου παρουσίας προσωπικού για τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί της επίμαχης τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως με τη ρύθμιση, «θέλουμε να έχουμε καθημερινή αποτύπωση για το πού βρίσκεται ο εκάστοτε εκπαιδευτικός - κάτι που....

1.579 τα λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών Π.Ε. του Βασίλη Παληγιάννη.

Δυο μήνες μετά την έναρξη σχολικού έτους 2013-2014 εξακολουθούν να υπάρχουν 1.579 κενά εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα με βάση τα στοιχεία του αρμοδίου τμήματος του Υπουργείου, σήμερα 23/10/2013, τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων Π.Ε. έχουν ως εξής: 724 ΠΕ06, 384 ΠΕ11, 231 ΠΕ16, 92 ΠΕ70 και 148 ΠΕ 60.
                Αυτή η κατάσταση δεν τιμά κανέναν αφού με....

Συμπληρωματική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τελικός Αξιολογικός Πίνακας Κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Π.Π.Σ.) για το διδακτικό έτος 2013-14.

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) προβαίνει σε ανακοίνωση του τελικού αξιολογικού πίνακα κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) των Π.Π.Σ. για την πλήρωση των λειτουργικών κενών των εν λόγω σχολικών μονάδων το διδακτικό έτος 2013-2014, μετά την εξέταση και των ενστάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Νόμου 4186/2013 ΦΕΚ 193 ΤΑ΄ «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις».
Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων είναι αναρτημένη εδώ.
O τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για αναπλήρωση είναι αναρτημένος εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ενημερωτικό σημείωμα του ειδικού συνεργάτη της Δ.Ο.Ε. κ. Γιάννη Μπαλάγκα για ασφαλιστικά θέματα.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενημερωτικό του Βασίλη Παληγιάννη και Δημήτρη Μπράτη για τις αποσπάσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η κωμωδία του ενιαίου μισθολογίου.

Απόφοιτος Δημοτικού στο υπουργείο Ανάπτυξης έχει μεγαλύτερο μισθό από απόφοιτο Πανεπιστημίου στο Εσωτερικών. 
 
Γράμμα κενό ή σχεδόν κενό φαίνεται ότι έχει μείνει ο περίφημος νόμος για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου για τους υπαλλήλους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς αρκετές υπηρεσίες  φαίνεται πως έχουν βρει τρόπο να τον παρακάμψουν ή να τον αγνοήσουν. Από επίσημα στοιχεία των υπουργείων που....

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2013-2014, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, 414 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και....

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται περισσότερες ώρες από το μέσο όρο της Ευρώπης.

Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται όσο και οι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους, αλλά κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, ενώ αμείβονται πολύ λιγότερο από εκείνους, σύμφωνα με μελέτες του ΚΕΜΕΤΕ.
Αυτό υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ αναφέρει:
Με απανωτά δημοσιεύματα και δηλώσεις παραγόντων της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας έγινε φανερή η επιδίωξή τους να προχωρήσουν σε αύξηση του χρόνου της υποχρεωτικής παρουσίας των εκπαιδευτικών στο χώρο του σχολείου και στην ενίσχυση των μέτρων ελέγχου της παρουσίας τους στο σχολείο. Υποστηρίζουν, γι αυτό το....

Από κόσκινο μεταπτυχιακά - διδακτορικά.

Το υπουργείο Οικονομικών θα αποφασίσει τελικά εάν θα αναγνωριστεί η συνάφεια μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σε υπαλλήλους που κατέθεσαν σχετικό αίτημα πριν από την ημερομηνία εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου (1/11/2011) και οι αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων εκδόθηκαν μετά την εφαρμογή του.

Από κόσκινο μεταπτυχιακά - διδακτορικά
Το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει στοιχεία για να υπολογίσει το δημοσιονομικό κόστος από τη....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. Βάζουν χέρι στο εφάπαξ του Δημοσίου.

Τα έγγραφα με τα οποία ενημερώθηκε συνταξιούχος του Δημοσίου στη Θεσσαλονίκη ότι θα του παρακρατηθούν τα 3/4 του εφάπαξ, επειδή η μηνιαία δόση δανείου του ξεπερνά το 30% της σύνταξης που λαμβάνει
Το Ταμείο παρακρατά τα 3/4 του εφάπαξ που δικαιούνται, ακόμα κι αν εξυπηρετούν κανονικά τα δάνειά τους, εφόσον η μηνιαία δόση τους υπερβαίνει το.....

Νέες Προσλήψεις Αναπληρωτών, του Βασίλη Παληγιάννη.



Όπως πληροφορήθηκα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν 380 νηπιαγωγοί για την κάλυψη αναγκών ολοήμερων νηπιαγωγείων, 122 δάσκαλοι για την κάλυψη αναγκών ολοήμερων δημοτικών σχολείων και 400 δάσκαλοι για Τάξεις Υποδοχής.
Θεωρώ, αν και με....

Δ.Ο.Ε.: Οι εκπαιδευτικοί στο παρουσιολόγιο – Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας στο απουσιολόγιο.



Η νέα προσθήκη – τροπολογία στο κείμενο του Υπουργείου Περιβάλλοντος(!!!) που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και αφορά το Βιβλίο Παρουσίας Προσωπικού και το Ατομικό Δελτίο Παρουσίας Προσωπικού, αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιχειρεί να αιφνιδιάσει, επενδύοντας στο επικοινωνιακό σκέλος και όχι στην.....

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2013 και κατανομή υποψηφίων (ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ο πίνακας με τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2013 και η κατανομή των υποψηφίων σε αυτά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται:
• Από την ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας,
• Από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης,
• Από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Για τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων πατήστε εδώ.

ΣΑΤΕΑ: ΠΥΣΠΕ παρανομούν στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών ειδικής αγωγής.

Καταγγελία προς: ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε., Αιρετούς ΠΥΣΠΕ, Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, Συνήγορο του Πολίτη.
Πολλά ΠΥΣΠΕ παρανομούν. Παρότι οι Σύλλογοί μας έστειλαν σε όλα τα ΠΥΣΠΕ της χώρας επιστολή που υπενθύμιζε τα κριτήρια τοποθέτησης των αναπληρωτών πριν αυτές οι τοποθετήσεις ξεκινήσουν (Αριθμ.Πρωτοκ.62, 30/9/2013), παρότι μέλη των.....

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δ.Ο.Ε.: Καταγγελία για διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και τις προσλήψεις μέσω προγραμμάτων «κοινωφελούς εργασίας» του Ο.Α.Ε.Δ.

Διανύουμε το δεύτερο μήνα «λειτουργίας» των σχολείων, στη σχολική χρονιά που, δίχως καμία υπερβολή, μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά της, ακόμα και, εκτός νόμου λειτουργίας της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ στα πλαίσια ενός αντιεκπαιδευτικού σχεδιασμού διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης και πλήρους ανατροπής των.....

Πόσο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης δικαιούσθε.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε χθες τα νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης. Με βάση αυτά τα κριτήρια αποκτούν δικαίωμα είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης περίπου 580.000 νοικοκυριά, δηλαδή περίπου 80.000 νοικοκυριά περισσότερα σε σχέση με την περυσινή χειμερινή περίοδο.
Ο υπολογισμός του ακριβούς ύψους του επιδόματος που δικαιούται κάθε νοικοκυριό απαιτεί έναν ειδικό υπολογισμό. Καθοριστικοί παράγοντες για τον....

ΔΑΚΕ/ΠΕ: Παρουσιολόγιο - Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας στο απουσιολόγιο
 
Οι αναπληρωτές δεν είναι εκπαιδευτικοί  β’ κατηγορίας!
 
     Για μια ακόμη φορά στη φετινή χρονιά η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ καταφέρνει να προκαλέσει με τις ενέργειές της.
     Τη στιγμή που μαθητές κι εκπαιδευτικοί ταλαιπωρούνται απίστευτα από κενά, εξ αιτίας των μηδενικών διορισμών, από άδικες μετακινήσεις κι από την παντελή έλλειψη στήριξης στη δημόσια εκπαίδευση, η τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείου Παιδείας  σε  νομοσχέδιο του....

Προσλήψεις Αναπληρωτών, 15.000 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί άνεργοι.

Για το σχολικό έτος 2013 – 2014 οι υποψήφιοι αναπληρωτές δάσκαλοι (ΠΕ70) και νηπιαγωγοί (ΠΕ60), με βάση τα στοιχεία του αρμοδίου τμήματος του Υπουργείου Παιδείας, είναι:
 
ΠΕ70
ΠΕ60
Πίνακας Β΄
2.175
3.953
Πίνακας Γ΄
6.677
3.819
ΣΥΝΟΛΟ
8.852
8.772
 
     Έως σήμερα έχουν προσληφθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 1.976 δάσκαλοι (ΠΕ70) και 754 νηπιαγωγοί (ΠΕ60) για την....

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Το Υπουργείο Παιδείας μεθοδεύει τη διαδικασία απόλυσης χιλιάδων εκπκών.

Του Χρήστου Κάτσικα
Το υπουργείο Παιδείας εξαγγέλλει οργανικές θέσεις ανά σχολική μονάδα ταυτίζοντας έτσι την τύχη καθηγητών και δασκάλων με την πορεία του σχολείου. Αν για παράδειγμα μειωθούν τα τμήματα, τότε αυτομάτως ο εκπαιδευτικός μπαίνει σε διαθεσιμότητα.
Με τη ρύθμιση διευκολύνεται ο στόχος για....

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ: ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! – ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Το Υπουργείο Παιδείας, ο φορέας που σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία, παρανομεί και ετοιμάζεται να προσλάβει εκπαιδευτικούς μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ (ΦΕΚ 2091/27-8-2013). Πρόκειται για στρατηγική που θα δώσει τη δυνατότητα πρόσληψης εκπαιδευτικών στο δημόσιο σχολείο από φορείς εκτός Υπουργείου, γεγονός που θα....

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-14.

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Κεντρική Υπηρεσία και Περιφερειακές Υπηρεσίες) για το σχολικό έτος 2013-2014.

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες για το σχολικό έτος 2013 - 2014

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σχετικά με τις "προσλήψεις" Νηπιαγωγών, στα Δημόσια Νηπιαγωγεία, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, του Δημήτρη Μπράτη.

Δύο σχεδόν μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους και εκατοντάδες εξακολουθούν να παραμένουν τα κενά στα νηπιαγωγεία της χώρας μας. Ολοήμερα τμήματα δεν λειτουργούν, Νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά και χιλιάδες προνήπια είναι εκτός Δημόσιου Νηπιαγωγείου. Όλα αυτά εξαιτίας της μη πρόσληψης του απαραίτητου αριθμού Νηπιαγωγών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά.
Το Υπουργείο Παιδείας επικαλείται την έλλειψη πιστώσεων για τη μη κάλυψη των κενών. Ταυτόχρονα όμως χρηματοδοτεί, μέσω ΕΣΠΑ, προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας του ΟΑΕΔ για....

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για παραιτήσεις εκπαιδευτικών Την ερχόμενη εβδομάδα η εξέταση αιτήσεων απόσπασης ειδικοτήτων (β΄ φάση), του αιρετού Δημήτρη Μπράτη.

Στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο με τα παρακάτω, μεταξύ άλλων, θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Συζήτηση επί αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. 
2.Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. για απόσπαση στο.....

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τη συνάντηση της 10/10/2013



Σήμερα Πέμπτη 10/10/2013  και ώρα 18.00 συγκεντρωθήκαμε στην ΔΟΕ Νηπιαγωγοί αδιόριστοι, αναπληρωτές και μόνιμοι από τους  Συλλόγους Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Αριστοτέλης, Γλυφάδας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Α’ Αθήνας, Αθηνά, Παρθενώνα, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού Αργυρούπολης Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Θήβας, Περικλής,  Έλλη Αλεξίου, Πειραιά Πρόοδος, Σεφέρης, Μακρυγιάννης, Σωκράτης και Αιγάλεω.
 Η συνέλευση ήταν μαζικότατη και σ’  αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι το Νηπιαγωγείο δέχεται τη σκληρότερη επίθεση από τη δημιουργία του.
·          Νέες εργασιακές σχέσεις με συμβάσεις διάρκειας 6,5 μηνών, εργασία στις διακοπές Χριστουγέννων - Πάσχα με αμοιβή 490 ευρώ. Προσλήψεις διαμέσου ΟΑΕΔ με κυλιόμενη εργασία και....

Οργανικές θέσεις με υψηλό «τίμημα»

Τη χορήγηση οργανικών θέσεων σε σχολεία για όλους τους εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές) υποσχέθηκε χθες στην ΟΛΜΕ ο υπ. Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος. Πρόκειται για απόφαση που διασφαλίζει τη θέση των 146.000 εκπαιδευτικών, με υψηλό «τίμημα», κυρίως τους νεότερους εκπαιδευτικούς που θα κληθούν, για να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό ωράριο, να κάνουν μάθημα έως και σε 5 διαφορετικά σχολεία ή και απόγευμα. Από την άλλη, η.....

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζεται το δικαστικό σίριαλ για το επίδομα των 176 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ

Συνεχίζεται το δικαστικό σίριαλ για το επίδομα των 176 ευρώ

Στην πλήρη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου παρέπεμψε το Εργατικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου το ζήτημα της καταβολής ή όχι του επιδόματος των 176 ευρώ σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, τους αρεοπαγίτες απασχόλησαν οι....

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αφού τους βγάλουν όλους στη σύνταξη, θα την κάνουν 360 ευρώ!!

Σύνταξη 360 ευρώ. «Το κοινωνικό κράτος τελείωσε».

Τεκτονικές αλλαγές ετοιμάζονται στο συνταξιοδοτικό τομέα με τις ευλογίες της τρόικας και την υπογραφή του μεγάλου πολυεθνικού ασφαλιστικού και θεσμικού οικονομικού παράγοντα της Γερμανίας Allianz Group. Επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» πριν από.....

Θέσεις εργασίας σε σχολεία με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Οι προσλήψεις αφορούν σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και ειδική αγωγή

Σε φορείς του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα σε διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στις δομές της ειδικής αγωγής αναμένεται να προσληφθούν χιλιάδες νέοι και νέες.

Πρόκειται για πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο οποίο τελικά οι....

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Υπερωρίες προϊσταμένων ολιγοθέσιων σχολείων.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αφού έλαβε υπόψη τις καταγγελίες πολλών Συλλόγων Εκπαιδευτικών σχετικά με το θέμα της διακοπής καταβολής της υπερωριακής αποζημίωσης στους προϊσταμένους των ολιγοθέσιων σχολείων, τονίζει τα παρακάτω:
  • Στο άρθρο 11 του ν.1566/1985 προβλέπονται αναλυτικά τα όργανα διοικήσεως των σχολικών μονάδων. Η διατύπωση δε των.....

Καταργούν έμμεσα τη μονιμότητα στο Δημόσιο.




Παγιώνεται η κινητικότητα για περισσότερους από 700.000 δημόσιους υπαλλήλους. Ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αποχωρήσεων
                                                Από τον Δημήτρη Κατσαγάνη

Το τέλος της μονιμότητας στο Δημόσιο φέρνει με πρωτοβουλία του τον ερχόμενο Μάρτιο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ΥΔΜΕΔ), κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όχι, δεν πρόκειται να αναθεωρήσει μόνος του ο.....

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Δ.Ο.Ε.:ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΩΣ «ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΩΝ».

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. υλοποιώντας την από 22/9/2013 απόφασή του περί νομικής αντιμετώπισης της διαδικασίας με την οποία εκπαιδευτικοί που ήταν στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ ή είχαν θεωρηθεί ως υπεράριθμοι (με βάση το από 9/9/2013 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με το οποίο απομακρύνθηκαν δάσκαλοι από τα Ολοήμερα τμήματα) μετακινήθηκαν με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης σε άλλο ΠΥΣΠΕ  της Περιφέρειας, σας αποστέλλει δυο φόρμες που πρέπει να συμπληρωθούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.
α) Αίτηση χορήγησης αντιγράφων της πράξης τοποθέτησης εκπαιδευτικού, την....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) προβαίνει σε ανακοίνωση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία για την πλήρωση θέσεων διευθυντών στις εν λόγω σχολικές μονάδες ,σύμφωνα με το νόμο 3966/2011(ΦΕΚ 118, τ. Α΄), «Θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» και λοιπές διατάξεις», όπως αυτός αντικαταστάθηκε και ισχύει.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση υποβολής υποψηφιότητας είναι αναρτημένες εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια για το σχολικό έτος 2013-2014.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-14

Τοποθετήσεις - Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ Φλώρινας 2013 - 2014 (Β΄ φάση).

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Π.Π.Σ.) για το Διδακτικό Έτος 2013 - 2014.

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) προβαίνει σε ανακοίνωση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) των Π.Π.Σ. προς τους Αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πλήρωση των λειτουργικών κενών των εν λόγω σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2013-2014, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 48 του ν. 3966/2011, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 36 του Ν. 4186 και ισχύει.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση- εργοβιογραφικό είναι αναρτημένες εδώ.
Ο πίνακας των λειτουργικών κενών είναι αναρτημένος εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Καταργούν την «Διαύγεια» με διαβούλευση 24 ωρών.

Με σχετική ρύθμιση σε νομοσχέδιο του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Πλήγμα κατά της διαφάνειας και της ανοιχτής διακυβέρνησης φέρνει ρύθμιση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάσει της οποίας, επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε συντάκτη μίας διοικητικής πράξης, το εάν αυτή θα αναρτηθεί στην «Διαύγεια» ή όχι, προκειμένου να αποκτήσει νομική ισχύ.

Μάλιστα, μόνον ερωτηματικά γεννώνται από το....

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δ.Ο.Ε. : ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.

Ένα  μήνα μετά την έναρξη των σχολείων εκατοντάδες τμήματα νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστά εξαιτίας της μη διάθεσης των αναγκαίων πιστώσεων για πρόσληψη νηπιαγωγών.
                Είναι χαρακτηριστικό ότι στη β' φάση των προσλήψεων αναληρωτών προσλήφθηκαν μόνο 11 νηπιαγωγοί ενώ τα κενά σε όλη τη χώρα είναι εκατοντάδες.
                Ως αιτιολογία παρουσιάζεται η εξάντληση των πιστώσεων απ' τον κρατικό προϋπολογισμό και η μη διάθεση πιστώσεων απ' το ΕΣΠΑ, ως τώρα.
                Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να προχωρήσετε άμεσα στη χορήγηση των απαραίτητων πιστώσεων για την πρόσληψη νηπιαγωγών ώστε να καλυφθουν όλα τα υπάρχοντα κενά.

«Βάλτωσαν» τα ΚΕΔΔΥ- «Πάγωσαν» οι αιτήσεις δεκάδων χιλιάδων μαθητών.

Έχουν «παραλύσει» στην κυριολεξία  τα ΚΕΔΔΥ , καθώς έχουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εξέταση των αιτημάτων   των σχολικών μονάδων για αξιολόγηση τυχόν μαθησιακών δυσκολιών.
 Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση για την οποία πρέπει να επιληφθεί άμεσα ο υπουργός Παιδείας, διότι δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις περιμένουν στα «συρτάρια» των ΚΕΔΔΥ, με αποτέλεσμα  τα Κέντρα να....

Έγγραφο για τα δικαιολογητικά ένταξης των μαθητών στην κατηγορία ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σύμφωνα με έγγραφο  υφυπουργού Παιδείας Σ. Κεδίκογλου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) όπου απαιτείται Πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για ένταξη μαθητών στην κατηγορία των κατ΄ιδίαν διδαχθέντων ή για την εξέταση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και η έκδοση του εν λόγω Πιστοποιητικού δεν....

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Ανικανοποίητες οι αιτήσεις συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας . . .



Με την ολοκλήρωσης της Β΄ φάσης αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ πολλοί συνάδελφοί μας με σοβαρότατα προβλήματα υγείας (85% αναπηρία, καρκίνος, κλπ.) εξακολουθούν να βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, να βρίσκονται σε απελπισία και απόγνωση.
Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αριθμοί, δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι που πρώτιστα πρέπει να αντιμετωπίζονται με.....

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. για το σχολικό έτος 2013 - 14 στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας.

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου.

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2013-2014 - Παράλληλη Στήριξη.

ΤοΥπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) αναπληρωτών δασκάλων ΕΑΕ και πεντακοσίων τριάντα τριών (533) αναπληρωτών δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-2014, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», για το διδακτικό έτος 2013-2014.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την υπογραφή σύμβασης και ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 02-10-2013 έως και την Παρασκευή 04-10-2013.
Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας και υπογραφής σχετικής σύμβασης στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Για τους πίνακες των ονομάτων πατήστε εδώ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου